Hem Om Media Texter & ackord Kalender Våra kompisar

 

Live at heart 2013, Örebro

Nu styr vi söder ut mot Live at heart i Örebro. 2012 var Live at Heart sveriges största musikfestival med 300 konserter. I år blir det ännu fetare... för nu är vi på plats! ;)

Vi spelar:

Fredag 6/9 kl 12.00 - Våghustorget

Fredag 6/9 kl 20.00 - East West

Lördag 7/9 kl 24.00 - Rosengrens Skafferi

OBS! ändringar kan ske

Mer info: http://www.liveatheart.se/


 

Släppfest på Sagateatern 31 augusti 20.00

Köp biljetter på Ticnet eller Biljettcentrum


Nu mina damen och herrar ska vi äntligen släppa Godzilla fri. Efter två års arbete och en lyckad Funded by me-kampanj är det äntligen dags. Släppet ska givetvis firas med en riktigt sprakande konsert. Denna konsert kommer i likhet med nämnda skiva vara det mest ambitiösa vi någonsin gjort. Vi kommer att framföra skivan live så nära inspelningen det bara är möjligt, vilket inte är något man gör i en handvändning. Förutom det redan sju man starka bandet kommer ni att få höra saxofoner, tromboner, trumpeter, celli, violiner... och kanske en båttuta. Detta ska givetvis ackompanjeras av en sprakande ljusshow och ett förstklassigt ljud. Star Audio kommer ta fram de STORA kanonerna.

Om det är någon gång vi bör ses live så är det nu!

På scen:

Peter Andersson - Sång
Anni Karp - Sång
Daniel Dela - Gitarr
Rickard Lundqvist - Gitarr
Joel Lindberg - Gitarr
Ulf Utterström - Bas
Björn Berggren - Piano
Adam Holmlund - Trummor
Anton Stjärnbrandt - Saxofon
Henrik Sjöberg - Trumpet
Anna Sjödin - Trombon
Johanna Brännström - Cello
Sara-Li Söderberg - Fiol

Efterfesten äger rum på Balder (skolg. 58D) direkt efter konserten.
(Efterfesten ingår i biljettpriset.
För den som bara vill komma på efterfesten kostar det 80:- )

På efterfesten blir det givetvis mer livemusik:

Squeezebox – skön folkpop, med en cirkusdoftande efterklang.


Mystery train – riffig actionrock med progressiva inslag

Facebook-event

 

31 Augusti släpper vi vårt nya album Godzilla!!

 

 

Skivsläppet ska finnansieras med Crowdfunding eller gräsrotsfinansiering. Projektet påbörjas idag 18/5 och pågår till och med söndag 16/6.

Vi använder oss av den svenska plattformen fundedbyme.com som hittills samlat ihop drygt 5 miljoner till mer än 700 projekt. Vi vänder oss direkt till dig som lyssnar och uppskattar det vi gör. Här har alltså du en möjlighet att vara delaktig. Ditt bidrag är jätteviktigt för oss och i gengäld har vi snickrat ihop en stege med belöningar till dig. Belöningarna sträcker sig från en fysisk skiva i din brevlåda en månad för släpp, till att du/du och ditt band får en hel skivproduktion på Kapten Studio med med hela bandets samlade förmåga och kunskap till ditt förfogande. Där emellan finns det givetvis en hela rad olika belöningar i olika prisklasser.

 

Läs mer om projektet på Funded by me

 

 

NY SINGEL UTE NU "En på en miljon"

ladda hem singeln och kolla in videon:

 

 

 

 

 

181212 Ny livevideo
Denna video spelades i på studenthaket Travesern i Skellefteå Lördagen den 24/11-12. Detta är ännu en utav våra superproduktioner gjord med äkta mobilkamera. Stort tack till Traversen och alla som var där och lyssnade!

 

 

 

181012  Släppfest på Scharinska, fredan 19/10

Välkommen till Scharinska villan (Umeå) imorgon!

 

 

Detta är vad som gäller:

 

Portarna öppnar 21.00

Inträde 80:-

20 år

 

Här kommer en fin liten trailer att börja peppa till:

 

 

101012 Videologg - Kapitel 8

Nu finns en ny videologg uppe. I kvällens avsnitt får man några glimtar av Anton Teljebäck, Elin Söderberg och Johanna Brännström. Det handlar alltså om stråkar den här gången.

 

 

081012 Kapten Kid på Piratebay

Från och med idag kan du med gott samvete ladda ner vår musik från The Piratebay. Varsågod och hoppas det smakar!

 

061012 Videodagbok - STUK

Här kommer en videodagbok från helgen. Den innehåller allt möjligt godis för den som vill fördjupa sig i alla ovesäntligheter, trams och svammel som pågår bakom kulisserna på Kapten Kid

 

 

041012 Bilder från helgen

Nu har vi lagt upp lite nya bilder från fredagens spelning. Som tur var fanns min syster fotografen på plats, vilket innebär att bilderna blev lite bättre än vanligt! 

Vidare till galleriet

 

031012 Livevideo från STUK

Under den gångna helgen på STUK i Luleå gav vi oss tusan på att dokumentera friskt. Under själva spelningen gjorde vi en massiv filmproduktion, under vilken vi tejpade upp våra mobiler på högtalare och diverse. För ljudet står vån vän Josefs mp3-spelare, anno 99, som tog upp mixerljudet samt min Zoom. Det visar sig inte vara så dum idé att använda va skräp som står till buds. Skräp is the new shit! Det kommer även att komma upp en resedagbok i videoform här i dagarna. Vi ska bara gå över dramaturign en extra vända innan materialet kan anses lämpligt för det offentliga rummet. Det ska också nämnas att detta är den första konserten Anni Karp gör med oss, otroligt kul och bra! Ett stort tack ska också riktas till STUK, ett av de absolut trevligaste ställena vi spelat på!

 

 

 

250912 Kapten Kid till Luleå

Den 28:e September styr vi åter kosan norr ut mot Luleå och STUK, vilket helt klart är ett av våra absoluta favoritställen! Förra gången vi spelade på STUK underhöll personalen oss med sälskapsspel och snacks mellan soundchek i gig. DET NI!! Vi har redan skickat upp ett förhandsexemplar av den nya singeln till STUK. Västerbotten får tyvärr vänta en liten stund till.  

Under kvällen kommer vi i traditionellt Kapten Kid manér att bjuda på en konsert i två set, nya hits och massa vräkigt ös! läs mer på stuk.nu

 

240912 NY SINGEL!!

Äntligen mina damer och herrar. Efter ganska precis ett års produktion ska vi öppna pandoras box och släppa ut lite härligheter. Den 19:e oktober släpper vi första singeln En på en Miljon. Detta kommer vi fira med en konsert på Scharinska villan i Umeå samma kväll. Mer uppdateringar kommer inom kort. Följ med i inspelningsarbetet och lite annat trams via våran videologg

Vi syns på scharren!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Kapten Kid & det oändliga sommarlovet, peter@kaptenkid.se

Design: Denise Mångsén/Räf Design

 

 

                


 

 

Kontakt & Bokning:

peter@kaptenkid.se

 

Lyssna på oss:

 

 

Titta på oss:

 

 

Snacka med oss:

 

 

Ta hem oss: